Lyssna i efterhand

Torsdagen den 19 mars så livesände vi en konsert från St Petri kyrka under till Andrum. Denna går nu att lyssna på i efterhand för alla er som inte hade möjlighet att se och höra den live.

Bach Juloratirum

Här kommer en liten försmak på hur Bachs juloratorium kan låta när vi sjunger det live. Välkomna på konsert den 22 december i St Petri kyrka då vi framför del 4-6.

Körnatt 4 oktober

Läs i Sydsvenskan om kommande körnatten som kommer att äga rum i St Johannes och St Petri den 4 oktober.

https://www.sydsvenskan.se/2019-09-02/26-korer-pa-sex-timmar-malmo-far-sin-forsta-kornatt-i-host

 

European Choir Games 2019 Sweden A Capella

Den 5 augusti i Vasakyrkan i Göteborg var vi inbjudna av European Choir Games att delta i Sweden A Capella. Tillsammans med Vocal Art Ensemble och Ymna gjorde vi en konsert som samtidigt filmades.

På nedan länk kan ni njuta av hela konserten och vårt program börjar 1:28 in i videon.

Sweden A Capella

I augusti hålls European choir games i Göteborg och vi har fått äran att vara en av fyra körer i en acapella konsert som heter Sweden A capella den 5 aug. Konserten hålls i Vasakyrkan i Göteborg kl 19.

Köp biljett till konserten och läs om övriga körer på nedan länk

Sweden A Cappella

 

Styrsö musikfestival

Mellan den 3-6 augusti pågår Styrsö kammarmusikfestival där vi har fått äran att medverka under en av kvällarna. Lördagen den 3 augusti kl 19 håller vi en konser i Styrsö kyrka med titeln I rörelse – konsert för röster.

Läs mer om hela programmet här:

https://m.facebook.com/events/615501108957077?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3

Välkomna!

 

Marinens musikkår Malmö Live

Musikkår och kör är en synnerligen lyckad kombination.

I ett stämningsfullt program med Francis Poulencs ”Gloria” som huvudnummer får vi höra Petri Sångare och Marinens Musikkår, var för sig och tillsammans. Dirigent och tillika körledare är Alexander Einarsson som är organist och körledare i S:t Petri kyrka i Malmö och kormästare vid Göteborgs Symfoniorkester. Alexander blev 2018 vald till ”Årets Körledare” i Sverige.

Fri entré! Välkomna till Malmö Live den 9 mars kl 18.